Vissza a szolgáltatásokhoz

Egér/Patkányirtás

 

Árlista

Az áraink lakossági ügyfelek részére vonatkoznak.
Amennyiben ön CÉG úgy kérje egyedi árajánlatunkat.
  ár
0-40 nm 12 900 Ft
41-80 nm 14 900 Ft
81-120 nm 16 900 Ft
121-160 nm 18 900 Ft
161-200 nm 20 900 Ft
201+ kérjen árajánlatot
Megrendelés

Részletes leírás

 

A koronavírus ideje alatt zavartalanul dolgozunk, de mindent megteszünk az Ön és a kollégánk egészségért is ezért szájmaszkban, kesztyűben érkezünk, dolgozunk, és minden szabályt betartunk.

Egér és patkányirtás

A patkány, vagy az egér megjelenése sokkhatásként érhet, pedig hétköznapi jelenség. Az egér igen szapora állat, este és szürkületkor aktív, te pedig azt hallod, hogy valami folyamatosan rohangál rohangál a padláson, vagy a házadban. A patkány nagy, elérheti a 25-30 centimétert is. A legnagyobb gond vele az, hogy fertőző betegségeket terjeszthet. Ha egeret vagy patkányt észlelsz a legjobb, ha – házi praktikák helyett - azonnal hívsz minket

 

Egér/Patkányirtás

 

Az egér

Az egér azért is bosszantó, mert különösen jól alkalmazkodik a környezetéhez. Bár alig lát (a legtöbb tárgyat csak nagyon közelről ismeri fel) a szaglása kitűnő, és mindent megrág. Kisebb-nagyobb családban élnek (éppen ezért soha nem egy darab egered van) éjszaka és szürkületkor aktív állatok. Azért kell a lehető leggyorsabban kiirtanod, mert kellemetlenek, betegségeket terjesztenek, és ha nem vagy elég gyors, akkor hamar elszaporodnak.

A patkány

Egér/Patkányirtás

Az egyetlen pozitívum, amit el lehet mondani a patkányról, az az őt körülvevő tévhit: a patkány nem minden esetben jelent egyet az elhanyagoltsággal, kosszal, bár tény, hogy mindenevőként az ilyen helyeket kedveli, de maga az állat tiszta.  A gond az, hogy egy patkánynak egy évben akár 400-600 utóda is születhet - rendkívül szapora faj - és számtalan betegséget terjeszt, ezért a lehető leghamarabb meg kell tőle szabadulni.

Egér/Patkányirtás

Az egérirtás, patkányirtás

Nem érdemes megpróbálni ellenük az összes praktikát, és marketingtrükkel rádsózott ultrahangos, fény, vagy bármilyen riasztót: az egér, és a patkány ellen a professzionális csapdák, és a kihelyezett, mérgezett csalik jelentik az egyetlen megoldást. (A ragasztócsapdákat, amiket a legyek ellen is be tudsz vetni az állatvédelmi törvény tiltja, ezért mi sem használunk olyat)

A patkányirtás több évnyi szakképzett tapasztalatot igényel, és késleltetett hatással ellátott mérget helyezünk ki: ez azt jelenti, hogy nem azonnal öl, a patkány elviszi, akár be a fészekbe is, ezért hatékony.  

Egér/Patkányirtás

Az irtás után

Az egérirtás, a patkányirtás késleltetett irtás, az egér, és a patkány is folyamatosan mérgezi magát a csalétekkel, ezért lassan az utolsó egyedig elpusztulnak (a fészekben, és környékén is)

Kattints ide, és máris indulunk, megszabadítunk téged ez egértől, patkánytól.

 

Vissza a szolgáltatásokhoz