Vissza a szolgáltatásokhoz

Csótányirtás (gél és permet)

 

Árlista

Az áraink lakossági ügyfelek részére vonatkoznak.
Amennyiben ön CÉG úgy kérje egyedi árajánlatunkat.
  ár
0-30 nm 8 900 Ft
31-60 nm 10 900 Ft
61-90 nm 12 900 Ft
91-120 nm 14 900 Ft
121-150 nm 16 900 Ft
151-180 nm 18 900 Ft
181-210 nm 20 900 Ft
211-240 nm 22 900 Ft
241-270 nm 24 900 Ft
271-300 nm 26 900 Ft
300+ kérjen árajánlatot
Megrendelés

Részletes leírás

 

A koronavírus ideje alatt zavartalanul dolgozunk, de mindent megteszünk az Ön és a kollégánk egészségért is ezért szájmaszkban, kesztyűben érkezünk, dolgozunk, és minden szabályt betartunk.

Hívatlan éjjeli vendégek: a csótányok

A csótányok undorítóak, fertőző betegségeket terjesztenek, egyes esetekben súlyos allergiát is kiválthatnak benned. Fontos, hogy abban a pillanatban, ahogy meglátod az első csótányt, hívj minket, különben nem csak elszaporodnak, hanem egyre bátrabbak lesznek. Tudj meg mindent a csótányról, és az irtásukról.

 

A csótány

A legfontosabb, amit tudnod kell: a csótányok (legtöbbször) nem azért jelentek meg nálad mert rossz a lakásod higiéniája, hanem azért, mert egyszerűen ilyenek: ha hideg van a meleget keresik. Ha meleg van, a hűvösebbet, és minden további nélkül átmennek hozzád a szomszédból is. Éjszakai rovarok (nappal ritkán látod őket), falrepedésekben bújnak el (vagy bármilyen kis résben) és éjjel jönnek elő. A rossz hír az, hogy akár heteket is kibírnak étel nélkül (sőt, ha kell egymást eszik meg), víz nélkül viszont pár napig élnek csak. A csótányok gyorsan szaporodnak, és rengeteg betegséget terjesztenek. Nagyok, a legnagyobb példányok könnyen elérhetik a 3-4 centit is. (Ha sok ilyen 3-4 centis csótány rohangál a lakásodban, az undortó tud lenni)

Csótányirtás (gél és permet)

Így írtjuk ki

Ahhoz, hogy a leghatékonyabb legyen a csótányirtás segítened kell. Ha nagyon, vagy közepesen fertőzött a lakásod, akkor arra kérünk, hogy pakold ki a konyhaszekrényedet (szinte biztos, hogy fogsz ott találni csótány kakit, és vedlett bőrt, lehet, csótányt is). Az élelmiszereket is pakold el.

A csótányokat kombinált módszerrel irtjuk: géllel, és permetezni is fogunk. Körbepermetezzük a lakásodat a falszegélyeknél (a csótányok ott közlekednek) ezért amikor előjönnek, hozzáérnek a méreghez, ettől azonnal megfertőződnek, és gyorsan elpusztulnak. Amelyik csótány nem jön elő (ne feledd, akár egy hónapig bírja élelem, és napokig víz nélkül) azokat géllel mérgezzük. Apró gélpontokat juttatunk a repedésekbe, olyan helyekbe, ahol előfordulhat (a szakembereink pontosan tudják hol lehetnek): ők ezt megeszik, és ettől megdöglenek. Mivel a csótányok kannibálok (megeszik a megmérgezett társaikat) ezért ez a gél hónapokig hatásos: az összes csótány már rég elpusztult, de ha odatévedne egy, azonnal megdöglik.

Kattints ide, és indulunk is hozzád, kiirtani a csótányokat.

 

Csótányirtás (gél és permet)

 

Az irtás után

Arra kérünk, hogy az irtás után 8-10 napig ne moss fel. Kérjük legyél türelemmel, mert az irtást követő 10 maximum 12 napon keresztül még találkozhatsz élő csótánnyal, de biztos lehetsz abban, hogy egyre kevesebbel, mert folyamatosan megdöglenek.

Kattints ide, és indulunk is hozzád, kiirtani a csótányokat.

Kattints ide, és megszabadítunk a csótányoktól amilyen gyorsan csak tudunk.

 

Vissza a szolgáltatásokhoz