Vissza a szolgáltatásokhoz

Ágyi poloskairtás

 

Árlista

Az áraink lakossági ügyfelek részére vonatkoznak.
Amennyiben ön CÉG úgy kérje egyedi árajánlatunkat.
  ár
1 szoba 15 900 Ft
2 szoba 17 900 Ft
3 szoba 19 900 Ft
4 szoba 21 900 Ft
5 szoba 23 900 Ft
+szoba/db 2 000 Ft
+galéria/db 4 000 Ft
Megrendelés

Részletes leírás

 

A koronavírus ideje alatt zavartalanul dolgozunk, de mindent megteszünk az Ön és a kollégánk egészségért is ezért szájmaszkban, kesztyűben érkezünk, dolgozunk, és minden szabályt betartunk.

 

A kellemetlen alvótárs: az ágyi poloska

Ha létezik valami, amivel nem akarsz egy ágyban aludni, az ágyi poloska az. Pici, a legkisebb résbe is elbújik ezért soha nem találod meg. Csak éjszaka jön elő, akkor viszont megcsíp, és akár órákon keresztül szívja a véredet, addig, míg jól nem lakik. Te viszketésre ébredsz, bőrpírra, és még fertőzést is kaphatsz tőlük. Éppen ezek miatt kell azonnal kiirtani. Mindent elmondunk az ágyi poloskáról.

Csípés Csípésük allergiás reakciót válthat ki.Csípés

 

Egész éjjel téged rág!

Szinte biztos, hogy az ágyad tele van undorító ágyi poloskákkal akkor, ha reggelre viszkető, egymás mellett elhelyezkedő csípéseket találsz magadon, olyan helyeken, ahol nincs szőröd: ha férfi vagy akkor leginkább az alkarodon, a nyakadnál, a vállaidnál szívja egész éjjel a véredet, ha nő, akkor belőled egész éjjel bárhol(!) lakmározhat a poloska. Illetve nem is egy, hiszen akár több is, mert egyszerre akár több tízen, százan is lehetnek az ágyadban. Az ágyi poloska nagyon pici, szinte lehetetlen észrevenni. A harapása (merthogy harap, nem csíp) nem fáj, csak a jelek árulkodnak róla, hogy éjjel valaki belőled evett. (A poloska csípése nem fertőz, viszont nagyon viszket, akár napokig). Árulkodó jel lehet, ha apró vérpöttyöket találsz a lepedőn, vagy az, ha fura valamiket találsz az ágyadban: az lehet, hogy a levedlett bőre, vagy konkrétan az ágyi poloska kakija.

 

Az ágyi poloska

Ha felmerül benned a gyanú, hogy ágyi poloskákkal alszol, ne szégyelld, ne próbálj ki házi praktikákat, hanem a lehető leghamarabb hívj minket, mert minden nap számít: az ágyi poloska rendkívül gyorsan szaporodik, nincs természetes ellensége, akár másfél évig él. (Csak akkor döglik meg, ha véletlen éppen agyonnyomod, alvás közben, vagy épp ott vakarod meg magad, ahol kajálgat belőled éjjel). Tényleg semmilyen hókuszpókusz, nem jó ellene, kizárólag az, ha biológiai irtást végzünk. Erre fel kell készülnöd. Mondjuk, hogy mi a teendőd.

 

Így irtjuk ki az utolsó darabig! (Így készülj elő)

Az ágyi poloskákat csak hosszan tartó írtószerrel lehet kiirtani. Mi ilyeneket használunk. Mielőtt kimegyünk hozzád, fel kell készülnöd az irtásra: arra kérünk, hogy irtás előtt, alaposan porszívózd ki az ágyadat. Készülj fel arra, hogy a szakembereink az egész ágyat „felforgatják” a legkisebb lukba is benézünk, és fújunk irtószert, mert akárhol megbújhat akár több poloska is. Az irtás után el kell hagynod (természetesen velünk együtt) a lakásodat/házadat, ha van melegvérű állatod (cica, kutya) őt is el kell vinned.

Sajnos az esetek nagy részében ismétlő irtásra van szükség,  mert a petékből kikelt egyedeket ekkor tudjuk irtószerrel hatásosan kezelni.
 

Tudnivalók az ágyi poloska irtásról

Összegezzük, 7 pontban, hogy pontosan mire számíts az ágyi poloska irtáskor, és utána.

1: Ahol irtunk, nem lehet melegvérű háziállat, a hidegvérűeket légmentesen le kell takarnod.

2: Fontos, hogy NE vidd ki a helyiségből a textileket (függönyt, a többi ágyneműt) mert azokon is lehetnek undorító poloskák, és ha kiviszed, és visszahozod, akkor visszafertőződhet a szoba

3: Az irtás után 10 napig nem moshatsz fel, nem takaríthatsz vízzel. Inkább az irtás előtt tedd meg.

4: A kollégáink diszkréten jönnek, és mennek, senki nem tudja majd, hogy mi történt/történik éppen nálad.

5: Az irtás után el kell hagynod a lakásodat (a háziállatoknak is)

6: Az irtás után szellőztetned kell, és ki kell mosnod az ágyneműdet.

7: A poloskák folyamatosan döglenek meg, ahogy átmásznak a kezelt felületen. (A méreg hosszan hat, ezért van amelyik csak napokkal később döglik meg)

 

A visszafertőződés

Sajnos nagy esélye van a visszafertőződésnek: ez lehet azért, mert akár csak pár poloska is, de túlélte az irtást, lehet azért, mert időközben a petékből kikelnek, vagy akár azért is mert visszahoztad a poloskát akár egy ruhádon is. A megismételt kezelés után a poloskák elpusztulnak. Az ismétlő kezelés díjköteles.

Kattints ide, és a lehető leghamarabb megszabadítunk téged az undorító ágyi poloskától.

 

Vissza a szolgáltatásokhoz