Rólunk

A munkánk bizalomra épül.

Úgy gondoljuk, hogy a mi munkánk a bizalomra épül. Azért, mert amikor bajban vagy, minket hívsz. Azért, mert beengedsz a lakásodba. Azért, mert előre megbízol bennünk. Megháláljuk a bizalmadat.

Mesteremberek vagyunk, sok-sok év tapasztalattal (és megannyi elégedett ügyféllel) a hátunk mögött. A mi feladatunk az, hogy a lehető leggyorsabban megszabadítsunk téged, és a környezetedet a zavaró hangyától, poloskától, egértől, ágyi poloskától, vagy bolhától, patkánytól.

Csillogó honlap helyett: pontosság, diszkréció

Szerintünk nem az a fontos, hogy a honlapunk csodaszép legyen (azért igyekszünk) hanem az, hogy pontosak, hatékonyak, és diszkrétek legyünk. Amikor szembesülsz a problémával, egyetlen dolog fog téged érdekelni, az hogyan oldjuk meg a problémádat.

Diszkréten. Mi úgy véljük, hogy senkinek semmi köze ahhoz, mi történik nálad, ezért egy teljesen hétköznapi autóval megyünk egy teljesen egyszerű ruhában, így diszkrétek maradunk. Gyorsan megyünk, mert tudjuk, hogy a problémád nem tűr halasztást. A kollégáink kedvesek, kellemes megjelenésűek, és nagy figyelemmel közelítenek feléd, és a problémádhoz is.

Természetesen garanciát adunk a munkánkra, és Budapest területén belül nem kérünk kiszállási díjat.

Van egy extra hírünk is: ha szeretnéd, akkor elmondjuk neked azt is, hogy a te, vagy a szomszédod lakása a probléma forrása, így mindent pontosan tudni fogsz.

Bízz meg bennünk, hívj minket, és 100%-os hatékonysággal, az EU-ban megengedett eszközökkel, garanciában elvégezzük a feladatunkat.

Neked miben segíthetünk? Kattints ide: Megrendelőlap

HÍVÁS MOST