Újabb 6 titkos tény, amit az ágyi poloska sosem mondana el neked!

Újabb 6 titkos tény, amit az ágyi poloska sosem mondana el neked!

Egy ágyban az ellenséggel

Az Egy ágyban az ellenséggel egy 1991-ben készült thriller, ami tulajdonképpen szólhatna az ágyi poloskákról is, hiszen egy ágyban van veled, és minden bizonnyal az ellenséged, mert ritka az olyan barát, aki éjjelente a véredet szívogatja és harapdál. Ráadásul sötét titkai vannak. Most elmondunk belőle hatot.

 

6: Igazi rejtőzködők!

Hiába tudod, hogy az ágyadban van, és hiába keresed, egész egyszerűen tökéletes rejtőzködők. A legkedvesebb rejtekhelyeik a matracok, az ágykeretek, és bármilyen (egészen apró) repedés, rés, de akár be tudnak bújni a tapéta mögé, vagy akár hónapokig úgy elbújnak az ágyneműdben, hogy nem veszed őket észre. A Predátor (csak hogy egy másik filmet is példának hozzunk) a fasorban nincs. 

 

5: Imádják a kuplerájt

A fentiekből egyenesen következik, hogy minden ágyi poloska imádja a kuplerájt, hiszen nekik minden egyes zug, minden apró pici rés minden olyan hely, amit nem takarítasz rendszeresen, vagy ahová nem nyúlsz (ezért háborítatlanuk éldegélhet) maga a Kánaán.

 

4: Opportunisták

Oké, ezt inkább az olyan emberre mondjuk aki minden lehetőséget megragad arra, hogy előnyt szerezzen, de önző, és elvtelen, de az ágyi poloskád is az. Eredetileg éjszaka eszeget belőled, de akármikor hajlandó alkalmazkodni a te életviteledhez. Ezt nagyban megkönnyíti, hogy alig lát, inkább a széndioxid kibocsátásodat érzi, ezért neki teljesen mindegy, hogy este van, vagy nappal: akkor megy eszegetni belőled amikor alszol.

 

3: Vannak jelek, hogy ott vagyunk az ágyadban

Az egyik legegyértelműbb jele, hogy ágyi poloskád van az a harapása. Csakhogy ez összetéveszthető a bolháéval, vagy akár mással is. Az Amerikai Dermatológiai Intézet szerint az ágyi poloska csípést onnan lehet megismerni, hogy egyenes sorban, vagy cikkcakkban találod, és elmúlik pár nap alatt. Emellett észreveheted a levedlett bőrüket, és az is ágyi poloska jel, ha vércseppeket találsz a lepedőn: lehet, hogy épp evett, te megfordultál, agyonnyomtad, és a véred a lepedődre került.

 

2: Szinte nem tudsz tőlük megszabadulni

Millió ötlet, és elképesztő megoldási javaslat van arra, hogyan kellene megszabadulnod az ágyi poloskától, de a legtöbb hatástalan, némelyik pedig nagyon korlátozottan hatékony. Az az igazság, hogy ha ágyi poloskád van akkor az a legjobb, ha mihamarabb szakértő segítséget szerzel, és valahogy kiirtjátok.

 

1: Nem terjeszt betegséget

Azt azért jó tudni, hogy a pletykákkal ellentétben az ágyi poloska (undorítónak undorító) de nem terjeszt semmiféle betegséget. Megcsíp, kellemetlen, és senki nem akar velük egy ágyban aludni, de alapvetően nem terjeszt semmiféle betegséget.

Ha úgy véled, hogy ágyi poloskákkal alszol együtt, akkor ne habozz, és azonnal hívj minket: megyünk, és megoldjuk. Kattints ide: https://avitox.hu/szolgaltatasok/agyi-poloska.html