Ha megcsípett az ágyi poloska: tünetek, megoldások

Ha megcsípett az ágyi poloska: tünetek, megoldások

Itt rejtőzik.
Az ágyi poloska (a nevével ellentétben) nem kifejezetten és nem csak az ágyadban rejtőzik el. Ott lehet az ágyban, a polcokon, az ágykeretben, a fel repedéseiben, a bútorok összeillesztésénél, a függönyön, a ruhákban, amik a szobában vannak, szóval szinte bárhol.

Fontos, hogy ha felismered, hogy ágyi poloska csípett meg, akkor ne hezitálj: azonnal hívj minket. Mi pontosan tudjuk, hogy a poloska a legtisztább, legtöbbet takarított helyen is előfordul, szóval nem kell szégyenkezned miatta.

 

A tünetek
Az ágyi poloska csípése viszket, és piros, de legtöbbször 1 hét alatt nyomtalanul elmúlik ezért nem kell különösebb óvintézkedéseket tenned, és kezelned sem a csípést.

Ha mégis kellemetlennek érzed, és enyhítenéd a tüneteket akkor a Calamine krém jó megoldás lehet a viszketés ellen. Ha nem múlik akkor gyógyszerrel érdemes kezelned: a patikusod biztosan tud recept nélküli tablettát ajánlani rá. Ha megduzzad és fáj akkor érdemes helyileg fájdalomcsillapító, hűsítő krémet kenni rá.

Nagyon ritka esetben az ágyi poloska csípése komoly allergiás reakciót válthat ki: ha rosszul érzed magad, akkor vagy keresd fel a háziorvosodat, vagy azonnal hívd a mentőket. 

 

A megoldás
Egyetlen megoldás van az ágyi poloska ellen: az, hogy kíméletlenül az utolsó darabig meg kell ölni. Ezt megpróbálhatod házilag megoldani, de az a baj, hogy az esetek nagy részében ez nem fog sikerülni, egészen egyszerűen azért mert mindig marad 1-2 bogár, és az egész folyamat elindul újra, előröl.

A legjobb ha kihívsz minket. Erre szakosodtunk, ehhez értünk, és ígérjük, hogy egyetlen túlélőt sem hagyunk majd. Gyorsan, feltűnés nélkül dolgozunk (ne várj szkafanderes embereket, nagy „Csótányirtás” felirattal, olyan csak a filmekben van) csendben és garanciával: ha kell, akkor ismétlő írtásra is elmegyünk.
És teljesen átláthatóak azt áraink. 

Szabadulj meg most az ágyi poloskától! Kattints ide!